Selecteer een pagina

Een team van gepassioneerde 'Revolutionisten'

Wij maken ons sterk om het KRACHTIG SAMEN te doen.

Wij geloven met heel ons hart dat deze revolutie hét verschil kan maken in heel veel levens.

 

Wij willen mensen uitnodigen om mee te doen om in vrijheid te leven en de regie in eigen handen te hebben. 

Ons belangrijkste doel is om onze medemens te laten zien dat je het leven dat je voor ogen hebt, écht kunt gaan leiden. Hier staan wij voor.

Het is onze missie om mensen aan (hun) gezondheid te laten werken en daarmee tegelijk een basisinkomen te verdienen. Hierdoor kunnen zij een onafhankelijk leven leiden en doen wat zij willen.

 

Onze waarden

Join My Revolution weerspiegelt onze gezamenlijke kernwaarden. Dit zijn onze drijfveren. Deze waarden vormen samen een inspiratiebron van waaruit wij actie ondernemen.

1. Liefde voor de medemens 

Alles wat we doen, doen we voor de mensen en de wereld om ons heen. Vanuit deze stuwende kracht willen wij onze medemens een rijk perspectief bieden en elkaar liefdevol en ruimhartig helpen.

2. Bewust 

Wij hebben niets tegen commercie, maar wij willen vanuit een bewuste en duurzame houding producten en diensten promoten. Met respect voor mens en milieu en met alle ruimte voor diversiteit.

4. Met beide benen op de grond

Wij hebben een duidelijke visie en durven te dromen, verder dan waar anderen stoppen. We werken in vrijheid, vanuit ons gevoel en intuïtie en dit leidt ons naar realistische oplossingen (want de cijfers moeten wel kloppen natuurlijk).

‘Head in the cloud, feet on the ground.’

 

3. Fun

Puur plezier leidt tot de mooiste resultaten, daarvan zijn wij overtuigd. Wij zijn zelf echte levensgenieters en vinden het leven vooral mooi en leuk! En daarbij mag een flinke dosis humor natuurlijk niet ontbreken 😉

Kim Huizinga

Kim Huizinga

Door de revolutie kan ik zijn wie ik ben, alle belemmeringen en kaders weg. Een onbezorgde toekomst creëren voor mij en mijn hart, mijn zoontje. De ruimte om mijn hart en roeping te volgen, want financieen zijn geen issue meer.

Nadia Lievaart

Nadia Lievaart

Voor mij staat My Revolution voor zoveel moois: Vrijheid, gezondheid, genieten en de wereld een beetje beter maken. Natuurlijk is het superfijn en een belangrijke reden dat ik er een mooi inkomen mee ga verdienen zonder moeite ervoor te doen. Maar het is zoveel meer dan dat. Het schudt de idealist in mij wakker, ik kan zoveel meer betekenen, voor mezelf, anderen, de wereld en het milieu. Dat maakt me enorm blij!

Mayke Langenhorst

Mayke Langenhorst

Ik geloof in de Revolutie, omdat ik geloof ik een wereld waarin je kunt kiezen voor geluk. Ik wil samen met gelijke gestemde gepassioneerde mensen werken aan een happy mind, happy body en een happy life. Als iedereen dit kan ervaren, dan is er vrijheid en zet iedereen zijn unieke talent in om de wereld mooier te maken.

Roel Vinck

Roel Vinck

Vrijheid en onafhankelijkheid zijn de thema’s in mijn leven. Ik heb een duidelijke visie over hoe ik graag wil dat mijn leven eruit ziet en dit kan ik bereiken met de Revolutie. De dingen doen die ik graag wil, waar ik blij van word. Dit gun ik ook een ander en heb daar dan ook mijn missie van gemaakt…
Jane Trapman

Jane Trapman

Ik doe mee aan de revolutie omdat niet alleen ik, maar iedereen met mij, een verschil kan maken voor deze wereld. Door mijn deelname creëer ik betekenisvolle waarde voor mijn leven en de mensen om mij heen, want eindelijk heb ik extra tijd, een stabiele financiële basis en daardoor energie om te doen waar ik altijd al van droomde maar nooit kon en durfde waar te maken!

Pip Bronkhorst

Pip Bronkhorst

‘Sinds Join My Revolution op mijn pad is gekomen, is het vuurtje in mij flink aangewakkerd. Ik geloof in de power van dit briljante concept! Hiermee kan ik eindelijk bereiken waarover ik al zo lang fantaseer: vol passie leven en genieten, aan mijn gezondheid werken en vooral met heel veel lol – en tegelijk diepgang – een extra inkomen verdienen.’

Sandra Kok

Sandra Kok

JMR is voor mij synoniem aan vrijheid. Vrijheid door met lef leiderschap te nemen over je eigen leven, keuzes te maken die écht bij jou passen.

Stephanie Wijte

Stephanie Wijte

Waarom niet?! Vrijheid is m’n bestaansrecht en ik zie het leven (steeds meer) als een mogelijkheid om te ontdekken, om te ervaren, en om in dankbaarheid mezelf te zijn en te delen. JMR is voor mij een mogelijkheid om te spelen, oprecht te inspireren en delen vanuit overvloed. Laten we samen spelen in dit prachtige landschap van het leven!